Mooie intieme bruidsreportage in Woerden

Bruidsreportage Utrecht

Mooie intieme bruidsreportage

In de afgelopen 7 jaar heb ik als fotograaf echt al heel veel verschillende bruiloften mogen meemaken. Hieronder zaten grote en kleine. Korte dagen en zeker ook lange dagen. Heel vaak met een lach en ook erg vaak met een traan. Maar in Juni 2013 werd ik gevraagd voor een hele speciale bruiloft op maandagmorgen 09.00 uur. Nu weet ik dat er erg veel mensen direct een vooroordeel over dit trouwmoment hebben dus graag wil ik vertellen wat ik voor moois op deze morgen heb meegemaakt. Want iedereen trouwt om zijn eigen redenen. En ik was namelijk de enige gast. Hoe speciaal is dat! Op maandagmorgen vroeg was ik aanwezig op het parkeerterrein in Oudewater. In een schitterende groene omgeving stond ik het bruidspaar op te wachten. Door persoonlijke omstandigheden hebben zij ervoor gekozen om het niet te melden aan hun familie want helaas kon hierbij niet meer iedereen aanwezig zijn.  Kortom we gingen het stadhuis binnen en na een korte ceremonie besloten we richting Woerden te gaan om daar in het mooie Grand Kasteel foto’s te gaan maken!

Een perfecte locatie in Woerden

Het Grand Kasteel in Woerden, zo hartelijk en gastvrij als ze daar zijn is echt ongelofelijk! We mochten overal in en op. Alle deuren konden open en zelfs de kelder en het terras waren toegankelijk. We kregen een lekker kopje koffie terwijl ze eigenlijk nog gesloten waren en kregen alle ruimte om onze gang te gaan. Kijk zo kan het blijkbaar dus ook in horecaland! Daar hebben ze het begrepen. Nadat we in alle mooie hoekjes en trappetjes waren geweest, gingen we bij de entree nog een paar laatste actiefoto’s maken. Kortom de ideale binnenlocatie ook bij slecht weer.

Goede voorbereiding

In de voorbereiding naar deze dag hebben we telefonisch contact gehad over de wensen en hun speciale invullingen. Toen gaf ik ze de tip om op de dag zelf een picknickmand of accessoires mee te nemen die er leuk uitziet op de foto’s en ook nog handig is en bij ze past. En toen kwamen we op bijvoorbeeld een paraplu of een fles champagne. Zij hadden gekozen voor een roze paraplu de vorm van een hartje. Erg romantisch om die erbij te betrekken! Daarna gingen we verder naar het park tegenover het Grand Kasteel want daar stonden schitterende rododendrons in bloei! Alsof het zo moest zijn, in het roze. Kortom op een relaxte manier foto’s maken zodat deze speciale herinnering vast wordt gelegd en nooit meer vergeten kan worden! Ook al vier je een bruiloft klein of groot. Ik vond het in ieder geval een hele eer om als speciale en enige gast dit mee te mogen maken. Wat een mooi beroep heb ik toch! Deze maandagochtend krijgt een heel mooi plekje in mijn herinnering en zal ik nooit meer vergeten…..

Ga jij je trouwdag ook op een mooie manier vieren? En wil jij ook zo’n speciale bruidsreportage speciaal op wens? Bel me dan op 06-11065130 of mail me je planning voor jouw trouwdag en ik ga mijn uiterste best doen om jullie dag zo mooi mogelijk vast te leggen en op een manier die echt bij jullie past!